Welkom

 

 

Welkom op de website van Corinne de Beer, GZ-psycholoog en psychosociaal therapeut, werkzaam te Heemskerk. Op deze website komt u meer te weten over Corinne, haar behandelmethoden en praktische informatie zoals kosten, huisregels en interessante links. 

 

 

Uitsluitend patienten van Huisartsenpraktijk Broekpolder kunnen zich aanmelden, via het aanmeldingsformulier op deze site. Houd u a.u.b. evengoed rekening  met een wachttijd van minimaal 4 weken. 

Erica Souverein belt u voor het maken van een afspraak.

 

 Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u mogelijk eerder terecht bij Frank Verstegen, 06-2149.2388, te Beverwijk. Of Ria Bakker te Castricum, tel 0251-657.523. Of Simone van der Poel in Heemskerk, aanmelden via www.pphvanderpoel.nl.

 

 

De praktijk staat open voor mensen vanaf 21 jaar die ergens mee zitten en er zelf niet meer uitkomen. Kijk hiervoor op de pagina voor wie. Corinne de Beer bespreekt samen met u uw situatie, denkt met u mee en probeert met u tot een oplossing te komen.

Via deze website kunt u zich direct aanmelden bij de praktijk. Klik hier voor aanmelding. U treft een vragenlijst aan, waar u alvast wat praktische gegevens invult, een beeld geeft van uw klachten en uw verwachtingen van de sessies. Het formulier wordt ontvangen in een beveiligde omgeving. Direct na het invullen krijgt u te zien dat uw aanmelding is ontvangen. Secretaresse Erica Souverein belt u terug om een afspraak te maken. Zij stuurt u een vragenlijstje op (ROM) om de ernst van de klachten in kaart te brengen. Aan het eind van de behandeling vult u dit lijstje nogmaals in.


Zie pagina contact voor contactgegevens, locatie en wachttijden. 

 

 

 

 

Zin om mee te doen aan het nieuwste project in Gezondheidscentrum Broekpolder, Mijn Positieve Gezondheid?

Kijk  op http://www.gcbroekpolder.nl/nieuws/hoe-gaat-het-met-u/ en doe de test!