Welkom

 

 

Welkom op de website van Corinne de Beer, GZ-psycholoog en psychosociaal therapeut, werkzaam te Heemskerk. Op deze website komt u meer te weten over Corinne, haar behandelmethoden en praktische informatie zoals kosten, huisregels en interessante links. 

 

Beleid m.b.t. het Corona virus, COVID -19.

Het is tot 1 juni niet meer mogelijk om face tot face consulten aan te bieden. De richtlijnen van de Overheid, RIVM en GGD zijn duidelijk. En terecht, het stoppen van verspreiding heeft nu de hoogste prioriteit.

 

U heeft inmiddels bericht ontvangen om af te stemmen wat de meest passende hulp voor u is:

telefonische consulten of beeldbellen via een beveiligde verbinding.

U kunt de behandeling ook uitstellen tot er weer face to face consulten mogelijk zijn.

 

Voor iedereen die op dit moment bij mij in behandeling is, dus minimaal 1 intake-gesprek heeft gehad, maak ik het online beveiligd forum MyMindspace aan. Via die weg kunt u met mij communiceren over de behandeling.

Vanaf 30 maart beantwoord ik uw berichten en gaan we verder met de behandeling.

 

Wanneer u nieuw bent kunt u zich aanmelden.  In de loop van april is er weer ruimte om de nieuwe aanmeldingen in te plannen en digitaal of telefonisch te behandelen. De ervaringen met beeldbellen zijn positief. Vanaf 1 juni kunnen  weer 'gewone' consulten  plaatsvinden. Allemaal een goede zelfzorg gewenst in deze onzekere tijden.

 

De wachttijd bedraagt normaliter ongeveer 4 weken.

Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u mogelijk eerder terecht bij Frank Verstegen, 06-2149.2388, te Beverwijk. Of Ria Bakker te Castricum, tel 0251-657.523. Of Simone van der Poel in Heemskerk, aanmelden via www.pphvanderpoel.nl.

 

 

De praktijk staat open voor mensen vanaf 21 jaar die ergens mee zitten en er zelf niet meer uitkomen. Kijk hiervoor op de pagina voor wie. Corinne de Beer bespreekt samen met u uw situatie, denkt met u mee en probeert met u tot een oplossing te komen.

Via deze website kunt u zich direct aanmelden bij de praktijk. Klik hier voor aanmelding. U treft een vragenlijst aan, waar u alvast wat praktische gegevens invult, een beeld geeft van uw klachten en uw verwachtingen van de sessies. Het formulier wordt ontvangen in een beveiligde omgeving. Direct na het invullen krijgt u te zien dat uw aanmelding is ontvangen. Secretaresse Erica Souverein belt u terug om een afspraak te maken. Zij stuurt u een vragenlijstje op (ROM) om de ernst van de klachten in kaart te brengen. Aan het eind van de behandeling vult u dit lijstje nogmaals in.


Zie pagina contact voor contactgegevens, locatie en wachttijden. 

 

 

 

 

Zin om mee te doen aan het nieuwste project in Gezondheidscentrum Broekpolder, Mijn Positieve Gezondheid?

Kijk  op http://www.gcbroekpolder.nl/nieuws/hoe-gaat-het-met-u/ en doe de test!