Huisregels

Welke interacties kunnen plaatsvinden via sociale media?

Interactie

Corinne wil liever geen berichten via Linkedin, Twitter of Facebook van u ontvangen. Deze media zijn niet veilig genoeg voor persoonlijke berichten. Bovendien is de kans groot dat zij ze niet leest, terwijl u in de veronderstelling bent van wel.

E-mail

U kunt Corinne via e-mail of telefonisch bereiken, voor het wijzigen van een afspraak. Wanneer uw bericht inhoudelijk ingaat op de behandeling, kan zij niet garanderen dat zij dit vóór de aankomende sessie kan lezen. Het is handig wanneer u zelf een print meeneemt van uw e-mail. Realiseert u zich a.u.b. dat e-mail geen veilig medium is, wanneer u vertrouwelijke zaken bespreekt. U kunt ook iets opschrijven en meenemen zonder dit vooraf te mailen.

Vriendschapsverzoeken

Corinne accepteert geen vriendschapsverzoeken van huidige of ex-clienten op sociale media. Wanneer zij dit zou doen, zou de wederzijdse privacy op het spel staan. Het kan de grenzen van de therapeutische relatie vertroebelen.

Facebook

Naast deze website bestaat er ook een facebookpagina van de praktijk. Deze pagina heeft als doel om vakinhoudelijke links, lezingen of evenementen te delen met geïnteresseerden. Deze pagina is openbaar en kan door iedereen worden ingezien. U kunt de pagina volgen. Wel is het handig om te weten dat uw naam herleidbaar is en dat hiermee uw privacy in gevaar kan komen.

Twitter

Op Twitter post Corinne nieuws- of vakinhoudelijke berichten. Deze zijn voornamelijk bedoeld voor collega's. Het staat u vrij om deze tweets te lezen en/of te volgen, maar ook hier is het handig om te weten dat uw privacy daarmee niet gegarandeerd is. 

Als u materiaal tegenkomt over Corinne of haar praktijk en het houdt u bezig, bespreek dit dan met haar in de beslotenheid van de spreekkamer. Bij twijfel over de duidelijkheid van deze huisregels, verzoekt Corinne u om dit tijdens de sessies ter sprake te brengen.