Huisregels/Privacy/AVG

Voor de huisregels kunt u op de volgende link klikken om ze nog eens na te lezen:

 

 

Privacy en de Wet  AVG 2018

Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

Op 25 mei 2018 gaat de nieuwe wet AVG in.

Wanneer u bij mij in behandeling komt, is het nodig u op de hoogte te stellen van het privacy-beleid voor intern gebruik. Opent u daarvoor de volgende link. Ook kunt u het privacy statement voor extern gebruik doornemen via de volgende link.

 

Beleid Sociale Media

Welke interacties kunnen plaatsvinden via sociale media?

Interactie

Corinne wil liever geen berichten via Linkedin, Twitter of Facebook van u ontvangen. Deze media zijn niet veilig genoeg voor persoonlijke berichten. Bovendien is de kans groot dat zij ze niet leest, terwijl u in de veronderstelling bent van wel.

E-mail

U kunt Corinne via e-mail of telefonisch bereiken, voor algemene informatie. Wanneer uw bericht inhoudelijk ingaat op de behandeling, verloopt dit via MyMindspace.

Tijdens de intake-fase krijgt u een mail met een inlogcode voor MyMindpace. Via dit beveiligde platform kunnen wij berichten uitwisselen. U kunt ook iets opschrijven en meenemen zonder dit digitaal aan te kondigen.

Vriendschapsverzoeken

Corinne accepteert geen vriendschapsverzoeken van huidige of ex-clienten op sociale media. Wanneer zij dit zou doen, zou de wederzijdse privacy op het spel staan. Het kan de grenzen van de therapeutische relatie vertroebelen.

Facebook

Naast deze website bestaat er ook een facebookpagina van de praktijk. Deze pagina heeft als doel om vakinhoudelijke links, lezingen of evenementen te delen met geïnteresseerden. Deze pagina is openbaar en kan door iedereen worden ingezien. U kunt de pagina volgen. Wel is het handig om te weten dat uw naam herleidbaar is en dat hiermee uw privacy in gevaar kan komen.

Twitter

Op Twitter post Corinne nieuws- of vakinhoudelijke berichten. Deze zijn voornamelijk bedoeld voor collega's. Het staat u vrij om deze tweets te lezen en/of te volgen, maar ook hier is het handig om te weten dat uw privacy daarmee niet gegarandeerd is. 

Als u materiaal tegenkomt over Corinne of haar praktijk en het houdt u bezig, bespreek dit dan met haar in de beslotenheid van de spreekkamer. Bij twijfel over de duidelijkheid van deze huisregels, verzoekt Corinne u om dit tijdens de sessies ter sprake te brengen.